Lammefjorden igen med på Food Festival i Aarhus

- Vi er lidt på udebane, men vores produkter er absolut på hjemmebane.

Sådan siger Hans Møller Olsen forud for den kommende weekends Food Festival i Aarhus, hvor Lammefjordens Grøntsagslaug igen er med. 

- Det er altid en stor glæde at være med i Aarhus og stå ved vores stand med vores gode råvarer. Gæsterne er meget interesserede i vores produkter. Vi hører også folk sige, at når de skal være sikre på at købe gode og velsmagende grøntsager, ja så skal de komme fra Lammefjorden. Det kan vi jo kun give dem ret i, bemærker formanden for grøntsagslauget.

Over 30.000 gæster
Food Festival - den syvende i rækken - afvikles 7.-9. september i Tangkrogen og indgår i Aarhus Festuge. Det er Nordens største madfestival og dækker et areal på 50.000 kvadratmeter med mere end 200 stande og 31.000 gæster i 2017. 

undefined
Fra Food Festival 2017 (foto: Kasper Hornbæk).

Programmet er righoldigt
I år kan man for eksempel tage til Timm Vladimirs tatar-workshop. Være med til at finde den bedste hotdog i Danmark, når nogle af landets bedste Michelin-kokke dyster i den populære konkurrence DM i Hotdog. Eller gå på opdagelse i Planteriget, hvor et rekordstort antal aktører - heriblandt Lammefjordens Grøntsagslaug - viser, at grøntsager sagtens kan spille hovedrollen i et lækkert måltid.

undefined
Planteriget er det afsnit af Food Festival, hvor du kan møde Lammefjorden. (foto: Natascha Blom Rasmussen).

Se mere om Food Festival 2018

 Udgivet 3. september 2018