Bouillon kartofler med squash og tomater

Bouillon kartofler med squash og tomater

Bedømmelse ()

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1 kg. Lammefjords kartofler
  • 4 Rødløg
  • 1 Squash
  • 500 g. Tomater
  • 3 fed Hvidløg
  • - Salt
  • - Friskkværnet peber
  • ca.7 dl  Grøntsagsbouillon
  • 1 bdt Persille
  • 1/2 tsk Chilliflager
  • 1-2 spsk Citron- eller limesaft

Skær kartofler, løg, tomater og squash i skiver i ca. 3 mm tykkelse.

Hakhvidløget fint. Bland kartofler, squash, løg, tomater, hvidløg, salt og peber i en stor dyb pande. Hæld bouillon ved, så kartoflerne næsten er dækket. Kog op og skru ned til lav varme og lad kartoflerne simre med låget på sned i 15-20 min. Prik i kartoflerne med en lille spids kniv og mærk om de er møre. Kog evt. lidt mere, hvis de stadig er hårde.

Drys kartoflerne med hakket persille og chilliflager og dryp med 1-2 spsk citron- eller limesaft lige inden servering.