Fløde stuvede kartofler og nye løg

Fløde stuvede kartofler og nye løg

Bedømmelse (23)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1 kg nye kartofler
  • 5 nye løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl fløde
  • Lidt oliven olie
  • Salt og peber

Vask og del kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand.

Vask løgene og pil det yderste blad af. Skær de grønne toppe i tynde skiver. Skær den lysegrønne og hvide del af løget i 1/5 cm tykke skiver. Snit hvidløget i tynde skiver.

Svits hvidløg og den lysegrønne og hvide del af løget et par minutter i olie i en gryde, uden det tager farve. Hæld fløde samt lidt salt og peber ved. Kog det ind til det halve.

Vend de kogte kartofler og løg toppene i.