Gulerodsmousse med esdragon

Gulerodsmousse med esdragon
af Jan Friis-Mikkelsen
Frokostret eller garniture (4 stk. á 100 g)

Bedømmelse (4)

 
 
 
 
 
 
 
 

Skræl gulerødderne og skær dem fint ud. Damp dem møre i en gryde med smør og lidt vand. Smag til med salt, peber og esdragon. Blendes med æg og fløde (+ evt. salt og peber).
Skær squashen i skiver, kom en skive i bunden af hver cocotte, hæld moussen over og bag i ca. 20 minutter ved 160 grader - vendes ud og serveres med brød, enten som tilbehør eller som selvstændig frokostret.

Ingredienser

  • 200 g Lammefjordsgulerødder
  • 1 spsk smør
  • 1 gren esdragon
  • salt og peber
  • 1-2 æg
  • 1 dl. mælk eller fløde eller vand
  • 1/4 squash