Kartofler i karry

Kartofler i karry

Bedømmelse (13)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1 kg kartofler (store, små, tykke eller tynde)
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • Godt med frisk timian
  • 1 spsk. Karry
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt olie
  • Salt og peber

Vask kartoflerne. Skær den i mundrette stykker. Kog dem til de en lige ved at være færdige. Sigt den og lad dem dampe tørre.

Skyl og pluk timianen. Skræl og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i lidt olie i et par min. Uden de tager farve. Drys karryen ved og steg videre i et minuts tid. Hæld så tomaterne og timian ved, Skru op for varmen og kog det tykt, ca. 5 min. >Vend de afdampede kartofler ved. Kog videre i et par min. Mens du forsigtigt vender det hele rundt, så det ikke sætter sig. Smag til med salt og peber.