Syltede løg m/rygeost og karse

Syltede løg m/rygeost og karse

Bedømmelse (3)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1,5 kg små løg (perleløg, skalotteløg, rødløg etc.)
  • 1 l eddike
  • 1 l vand
  • 1 kg sukker
  • 10 peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • 1 hvidløg
  • 2 stjerneanis
  • 5 kardemomme
  • Rygeost
  • Karse

Pil skallen forsigtigt af løgene. Lad roden og toppen sidde på, ellers går løget fra hinanden under syltningen. Hæld alle ingredienserne i en gryde. Kog meget langsomt op. Lad det simre i et par minutter. Tag gryden fra varmen og lad lagen køle.

Skær de kolde løg i mindre stykker. Fordel rygeost og karse over løgene i rigelige mængder.

Værs'go og velbekomme!