Lammefjordsporrer

Du kan kende en Lammefjordsporre på, at den er mere grøn og mere hvid, der hvor den skal være det.

Lammefjordsporrer udmærker sig ved at være strunke og have en ensartet størrelse og de "håndpudses" efter vask og bundtning, så de bliver rigtig præsentable. Porrerne vaskes selvfølgelig altid i rent vand.

Husk på, at porrer fra Lammefjorden iflg. den danske lovgivning ikke må sprøjtes i samme omfang som f.eks. porrer fra Holland. Hollandske porrer sprøjtes mellem 20 og 40 gange så meget som danske porrer. Dette faktum bør være begrundelse nok for kun at købe danske porrer.

Vi har udviklet en særlig maskine, der tager porrerne op så blidt som muligt. Fordi porrerne behandles skånsomt af vores jords milde sandkorn, behøver de ikke rengøres så skrapt. Og så har Lammefjordsporrer en fin smag......

Vidste du at...

- porrer indeholder naturlige kostfibre, A- og C-vitaminer.

50 kvadratkilometer tør havbund

Den inddæmmede del af Lammefjorden udgør ca. 5.000 hektar. Her dyrker vi ca. 1.000 hektar med kartofler. Det er ca. 8 % af den danske produktion. Vi dyrker ca.300 hektar med gulerødder. Det svarer til ca. 25 % af den danske produktion. Resten dyrkes med specialafgrøder, korn, raps m.m.


Grøntsager fra Lammefjorden - smager bare bedre